Hoe zit het met anonimiteit en privacy?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel. Uw gegevens worden anoniem verwerkt in de onderzoeksresultaten en verder voor geen enkel ander doeleinde gebruikt. Niet door NRC en niet door Intelligence Group. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd. Indien er communicatie met u plaatsvindt, is dit in het kader van de NRC Carrière Monitor. U kunt bijvoorbeeld een bericht ontvangen dat uw benchmarkrapportage klaar is en/of dat er een nieuwe test of scan klaar staat die u kunt invullen. Het is te allen tijde mogelijk om makkelijk en eenvoudig uw profiel te deleten via Manage Account en daarmee ook de koppeling tussen uw profiel en uw historische data, bijvoorbeeld bij het maken van employability jaaropgaven.

Hoe kan ik me afmelden?

Afmelden en uitschrijven kan eenvoudig door in te loggen en naar uw profiel te gaan. Vervolgens kiest u de optie ‘Verwijder account’. Uw account wordt dan gesloten en kan niet opnieuw worden geactiveerd.

Hoe betrouwbaar is mijn arbeidsmarktkans?

Uw arbeidsmarktkans is een berekening van de actuele vraag en aanbod binnen uw beroepsgroep. Uw arbeidsmarktkans wordt berekend op basis van een combinatie van uw opleiding, leeftijd, ervaring, regio, arbeidsmarktsituatie en verschillende andere variabelen. Het is de objectivering van uw arbeidsmarktkans en daarmee het betrouwbaarste cijfer in Nederland. Waar de arbeidsmarktkans niets over zegt, is uw motivatie en/of uw talent. Het is een gemiddeld cijfer op basis van uw arbeidsmarktkans op de (externe) arbeidsmarkt. Nuancering op basis van uw persoonlijke eigenschappen en competenties zijn dus goed mogelijk.

Hoe kan ik meer leren over het vinden van werk?

Op hoevindikeenbaan.com staan extra testen, webinars, opleidingen, boeken en trainingen die er expliciet op gericht zijn om u te leren hoe u het beste banen en vacatures kunt vinden.

Waar is extra informatie over Intelligence Group te vinden?

Op de website www.intelligence-group.nl kunt u meer informatie vinden over de producten en diensten van Intelligence Group.

Kan ik meer lezen over NRC Carrière?

Op de website https://www.nrccarriere.nl/informatie-voor-kandidaten.html kunt u meer informatie vinden over de producten en diensten van NRC Carrière

Hoe kan ik inhoudelijk vragen stellen?

Inhoudelijke vragen kunnen alleen via de mail gesteld worden. Door een mailtje te sturen naar info@intelligence-group.nl. Graag in het onderwerp vermelden: “NRC Carrière Monitor- inhoudelijke vraag”. Vanzelfsprekend graag met uw vraag en uw contactgegevens (naam, e-mail adres, telefoonnummer). Wij beantwoorden uw vraag doorgaans binnen 2 werkdagen.

Waar kan ik een klacht indienen?

Klachten kunt u via de mail indienen. Door een mailtje te sturen naar info@intelligence-group.nl. Graag in het onderwerp vermelden: “NRC Carrière Monitor- klacht”. Vanzelfsprekend graag met uw vraag en uw contactgegevens (naam, e-mail adres, telefoonnummer). Wij beantwoorden uw vraag doorgaans binnen 2 werkdagen. Bij zeer urgente zaken, kunt u ook altijd bellen met Geert-Jan Waasdorp op 06-48337283.

Geef uw e-mailadres op

Select which block you want the voucher for.

Uw voucher is verzonden, controleer uw e-mail.

Ongeldig e-mailadres. Geef een geldig e-mailadres op.